Werken bij Rioned

Unieke kansen bij een bijzondere werkgever

Heb jij de ambitie om aan de slag te gaan bij een internationale technische onderneming? Werk je graag samen met enthousiaste collega’s en wil je jezelf verder ontwikkelen in een dynamische omgeving? Werken bij Rioned biedt je unieke kansen. Rioned is een bedrijf dat voorop loopt in de wereld van rioolreinigingsapparatuur. Een bedrijf met een hecht team van professionele medewerkers die samen een gaaf eindproduct maken en waar zekerheid, groei en trots belangrijke kernwaarden zijn.

Rioned biedt zekerheid

Rioned heeft wereldwijd een ijzersterke positie in de markt voor rioolreiniging- en inspectie-apparatuur. Dit jaar vieren we ons 65-jarig jubileum. En al die tijd ontwerpen en produceren wij innovatieve machines en producten voor onderhoud en inspectie van kleine tot middelgrote rioleringssystemen. We zijn een premium merk, denken in oplossingen en hanteren hoge standaarden. Wij willen de allerbeste zijn onder alle omstandigheden. Daaraan doen wij nooit concessies. Daarom investeren wij veel in onze mensen en in de relatie met onze klanten. Spreekt jou dat aan? Ben jij ook iemand voor wie kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid voorop staan? Voel jij je thuis in een omgeving waar expertise en een sterke focus op innovatie leidend zijn in het ontwikkelen van de beste producten en toepassingen? Waar goed luisteren naar de wensen van de klant de basis is voor de ontwikkeling van nieuwe en verbeterde types van de machines? Rioned is een grote speler op de markt voor rioolreinigingsapparatuur en bovendien een financieel stabiel bedrijf waar je dit allemaal vindt. Rioned biedt je zekerheid, elke dag opnieuw.

Rioned geeft ruimte om te groeien

Rioned investeert veel in de kwaliteit van jou als medewerker. Je bent de spil waar ons bedrijf om draait. We begeleiden en trainen je goed en bieden je volop mogelijkheden tot het volgen van cursussen en opleidingen. Onze duidelijke organisatiestructuur en goed vastgelegde kennis biedt je belangrijke handvatten voor het uitvoeren van de werkzaamheden. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om je te ontwikkelen. Wij bieden je alle ruimte om persoonlijk als professional en samen als lid van het Rioned-team te groeien. Dat vinden wij belangrijk voor jou en voor ons bedrijf. Zo kunnen wij allemaal meegroeien met de stand van de techniek, met de vraag van onze klanten en samen onze doelstellingen halen. Maar naast tijd en faciliteiten om jezelf als professional verder te ontwikkelen, vinden wij ook aandacht voor elkaar als mens belangrijk. Wij houden rekening met elkaar, zorgen voor ontspanning en doen aan teambuilding. Want ook een goed gevoel en erbij horen, geeft je ruimte om te groeien.

Rioned maakt je trots

Wat onze fabriek binnenkomt als een hoop losse componenten gaat de deur uit als mooie machines die wereldwijd hun weg vinden. Het is geweldig en het geeft een trots gevoel om die machines te maken. Maar gave en hoogwaardige machines maak je niet alleen. En je onderhoudt ze ook niet alleen. Daarvoor is een goed georganiseerde en professionele organisatie nodig. Waar vakmanschap, dynamiek, kennis en innovatie de norm zijn. Jouw bijdrage en betrokkenheid zijn daarbij belangrijk, waar je taak ook ligt. Met jouw inzet en expertise draag je bij aan het ontwikkelen, produceren en onderhouden van mooie, betrouwbare en gave producten. Je werkt daarvoor ook volop samen met andere afdelingen en disciplines. Zo zorg je er samen met je collega’s voor dat onze klanten hun dienstverlening optimaal kunnen aanbieden, zonder haperingen. En ook dat maakt trots.

Is werken bij Rioned iets voor jou?

Rioned is onderdeel van het Amerikaanse Heico, een grote internationale holding waar veel bedrijven onder vallen. Binnen de holding werkt Rioned geheel zelfstandig. We hebben een eigen productievestiging en hoofdkantoor in Tilburg. Daarnaast zijn we in België, Engeland, Duitsland en Frankrijk vertegenwoordigd met verkoopkantoren en werken we wereldwijd samen met een enorm netwerk aan distributeurs. Ons bedrijf maakt al jarenlang een sterke groei door. Van ‘klein familiebedrijf’ in reinigings- en inspectieapparatuur voor het riool groeiden wij in de afgelopen decennia naar een belangrijke speler op de wereldmarkt. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen, onderdelen en toebehoren. Onze klanten en relaties ervaren ons als een prettige en betrouwbare samenwerkingspartner. We zijn steeds op zoek naar verbetering en gaan voor kwaliteit. Het zit ons in het bloed. Denk jij dat werken bij Rioned iets is voor jou? Wij hechten waarde aan jouw vakmanschap en ontwikkeling en belonen jouw inzet en prestaties met:

  • Een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Metaal & Techniek
  • Jaarlijks 38 vrije dagen bij een fulltime dienstverband
  • Flexibele werktijden
  • Faciliteiten voor scholing en ontwikkeling
  • Regelmatig goed verzorgde personeelsfeestjes
  • Een goede bedrijfssfeer en leuke collega’s

Benieuwd naar de openstaande vacatures bij Rioned? Hier vind je het actuele vacature-overzicht.