• Deel deze pagina:

Stage lopen

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met het ontwikkelen van je talenten. Wil je dat bij ons doen en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan onze productontwikkeling of dienstverlening? Kom dan stage lopen bij Rioned! Wij zijn een erkend leerbedrijf en willen je graag in de praktijk je beroep laten ontdekken. We bieden je een uitdagende leeromgeving en meer dan voldoende ruimte voor eigen initiatief.

Snuffelstage

Wil je kennismaken met het vakgebied? Of gewoon eens meelopen om te ontdekken of werken met machines iets voor jou is? Laat het ons weten en we denken graag met je mee over de mogelijkheden.

MBO-stage (BOL/BBL)

We werken nauw samen met de opleiding Mechatronica van het ROC en regelmatig lopen er stagiaires mee op onze verschillende afdelingen. Volg jij deze opleiding ook en ben je geïnteresseerd in een stageplaats bij Rioned? Laat het ons weten! Maar ook als je een andere opleiding volgt en interesse hebt horen we natuurlijk heel graag van je. Wij investeren graag in jong talent en zijn ervan overtuigd dat we veel van elkaar kunnen leren.

HBO-stage

Ben je op zoek naar een meeloopstage of afstudeeropdracht op gebied van engineering, werktuigbouwkunde of juist de ondersteunende diensten zoals bijvoorbeeld human resources, marketing, communicatie of customer service, dan gaan wij op zoek naar mogelijkheden die passen bij jouw stage-opdracht. We horen graag van je!

Solliciteren naar een stageplaats

Solliciteer naar een van onze openstaande stageplaatsen of stuur ons een open sollicitatie. We zoeken dan voor jou naar de best passende match. Je kunt ons bereiken door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 013-5479100, vraag naar Natasja van Bochove.

  • Deel deze pagina: