Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Dave.

Naam: Dave Trommelen

Functie: Export Area Manager

Leeftijd: 47

Hoi Dave, wat is jouw functie bij Rioned? En wat houdt dat precies in?

“Als Export Area Manager ben ik verantwoordelijk voor de indirecte sales en begeleiding van distributeurs in landen waar Rioned geen eigen vertegenwoordiging heeft. Ik werk vanuit hoofdkantoor in Tilburg, daarnaast zit ik zeker 30% van de tijd in het buitenland. Het doel van mijn functie is kortgezegd het genereren van omzet uit export activiteiten.”

Kende je Rioned al voordat je op deze functie solliciteerde?

“Ik kende Rioned nog niet. Ik ben de vacature op LinkedIn tegengekomen. Het profiel wat er in de vacature geschetst werd kwam perfect overeen met mijn werkervaring. Dat heeft mij doen besluiten om naar deze functie te solliciteren.”

Wat heb je gedaan voordat je bij Rioned begon?

“Voordat ik bij Rioned aan de slag ging heb ik bij verschillende bedrijven verkoopervaring op gedaan. Dit is grofweg in drieën te verdelen; material handling, bijvoorbeeld heftrucks en ander intern transportmateriaal, bouwmaterialen, waarbij ik veel installatiebedrijven en loodgieters heb bezocht, en internationale werkervaring. Deze drie dingen vind ik terug in mijn huidige functie, dat vind ik erg leuk. Een bijkomend voordeel is dat ik nu super dicht bij kantoor woon.”

Je zit nu sinds juni bij Rioned, en voel je je al een beetje thuis?

“Ik ben aangenaam verrast door het warme onthaal, en ieders bijdrage om mij hier zo snel mogelijk thuis te laten voelen. Daarnaast merk ik aan alles dat Rioned veel waarde hecht aan een gezonde werk-privé balans, dat vind ik prettig en daar was ik ook naar op zoek.”

Hoe zou je Rioned omschrijven?

“Rioned voelt als een familiebedrijf. In onze organisatie is er veel aandacht voor een prettige werkomgeving, groeimogelijkheden en toekomstperspectief. Ik zie dat Rioned ook een sterke merknaam is. Onze producten kenmerken zich door de lange levensduur, betrouwbaarheid en kwaliteit. Er wordt goed naar eindgebruikers geluisterd bij ontwikkeling van nieuwe producten. Rioned is een innovatief bedrijf dat wil leiden in plaats van volgen. Dat zie ik graag.”

Wat wil je uiteindelijk graag bereiken bij Rioned?

“Groei! Persoonlijk en zakelijk, maar bovenal met veel plezier werken.”  

En wat doe je in je vrije tijd?

“Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Een dochter van 19 en een zoon van 16.  De vrije tijd die ik heb besteed ik graag aan mijn gezin. Verder ben ik graag in de tuin bezig en klussen in en om het huis. Ook vind ik het leuk om naar de film of uit eten te gaan, maar gewoon een avondje op de bank is op zijn tijd ook fijn.”

Bedankt voor jouw mooie verhaal Dave en veel succes in je nieuwe functie als Export Area Manager!