Onze collega's vertellen

Wij kunnen je natuurlijk van alles vertellen over werken bij Rioned, de bedrijfscultuur en hoe het is om te werken in een internationale en technische omgeving. Maar uiteindelijk kan niemand beter vertellen hoe het is om hier te werken, dan onze collega's. Lees hier de verhalen en ervaringen van onze Rioned collega's.

Geplaatst op 28 mrt. 2022 00:00:00
Op 1 januari 2022 staat Jan Pieters 20 jaar aan het roer bij Rioned. Het is een tijdsbestek waarin het bedrijf een ongekende groei doormaakt. Rioned groeit zelfs door in periodes waarin het wereldwijd economisch niet goed gaat. Die groei gaat gepaard met talrijke uitdagingen en veel veranderingen. De eerste grote verandering is in 2001; in dat jaar vestigt Rioned zich met alle afdelingen in één gebouw in Tilburg.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 12 dec. 2020 12:00:00
Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. Zelfs in deze uitdagende tijd versterken we ons team. In deze rubriek gaan we met onze collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Benoit.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 19 okt. 2019 16:00:00

Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Tom.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 26 jun. 2019 14:36:00

Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Paul.

Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 10 apr. 2019 09:46:45
We willen jullie graag een kijkje achter de schermen geven in het magazijn. Remco en Maurice zijn begin 2018 gestart bij Rioned en geven je graag een inkijkje in hun werkomgeving. Ze waren eerder ook al eens collega’s en toen Remco bij Rioned startte en er al snel nog een vacature ontstond op de afdeling, tipte hij Maurice. Lees hier het verhaal van de mannen van het magazijn.Doorgaan met lezen »
Geplaatst op 12 feb. 2019 14:01:00
Is het jou ook opgevallen? Regelmatig starten er nieuwe medewerkers bij Rioned. We groeien en versterken ons team voortdurend. In deze rubriek gaan we met onze nieuwe collega’s in gesprek. Zo geven we Rioned een gezicht. Deze keer maken we kennis met Hans.Doorgaan met lezen »
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5