• Deel deze pagina:

Magazijnmedewerker Ordervoorbereiding

WAT GA JE DOEN?

De afdeling Warehouse is een team van tien collega’s en zij zijn verantwoordelijk voor de ontvangst, opslag en uitgifte van goederen. Het team “ordervoorbereiding/preparation” zorgt ervoor dat de afdelingen Assemblage en Specials op tijd en in een logische volgorde over de juiste onderdelen beschikken om de machines te kunnen bouwen. In je functie als Warehouse Worker Preparation heb je je focus op deze ordervoorbereiding en plan je je orderpick-activiteiten vooruitlopend op de productieplanning. Jij bent verantwoordelijk voor het juiste voorraadniveau op alle werkplekken.

Je werkt met software (Vantage > D365) en gekoppelde hardware, rijdt op de hef- en reachtruck, maakt je werkplanning waarbij je rekening houdt met de productieplanning en verzamelt de juiste onderdelen aan de hand van de productieplanning.

WIE BEN JIJ?

Je vindt het geweldig om jezelf en de organisatie elke dag te ontwikkelen. Je weet van aanpakken, houdt ervan initiatief te nemen en kunt goed schakelen tussen diverse werkzaamheden. Je bent bekend met de logistieke werkzaamheden en hebt feeling voor de Techniek om snel de diverse onderdelen, stuklijsten en logica van volgorde te kunnen begrijpen. Je bent oplossingsgericht en werkt zorgvuldig en gestructureerd. De kwaliteit die jij levert vormt de basis voor de kwaliteit die je collega’s van de afdelingen Assemblage en Specials leveren.

Je hebt een aantal jaren ervaring met het werken in een magazijn in een machinebouw- of productie-omgeving en hebt een logistieke opleiding op MBO-niveau 3 afgerond. Daarnaast heb je ervaring in het werken met een warehouse management systeem. Je vindt het ook belangrijk om te werken in een organisatie waar kwaliteit in alles centraal staat.

WAT BIEDEN WIJ?

Een afwisselende baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen in een hecht team van professionele medewerkers. Zekerheid, groei en trots zijn belangrijke kernwaarden van Rioned.

Onze arbeidsvoorwaarden, zoals 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen, zijn op basis van de CAO Metaal & Techniek en we kennen doorgroeischalen. Daarnaast denken we altijd graag met onze collega’s mee.

WAAR GA JE WERKEN?

Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie. Al ruim 60 jaar ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen, onderdelen en toebehoren.  Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg met verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 110 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico groep, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Hebben wij je belangstelling gewekt en wil je meer zien van Rioned, lees dan de blogs van je mogelijk toekomstige collega’s op of bekijk de video hieronder. Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf, stuur dan een e-mail naar [email protected].  Wij praten graag met je verder!

  • Deel deze pagina: