• Deel deze pagina:

Customer Service Medewerker, Verkoop Binnendienst DACH - NL

WAT GA JE DOEN?

Als klantgerichte Customer Service Medewerker voor de Nederlandstalige en Duitstalige markten verzorg je het volledige traject van aanvraag tot en met facturatie; van order to cash.

Het Customer Service team van 7 collega's is dagelijks bezig om een glimlach te laten verschijnen op de gezichten van onze klanten door ze te voorzien van onze hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, verenmachines en camera- & inspectiesystemen. Iedere dag kijk je samen met je team naar de taken die er liggen en stel je de juiste prioriteiten. Je voert je werkzaamheden met zorg uit en houdt overzicht op het geheel. Bij dringende klantvragen stel je je flexibel op en kun je snel schakelen tussen je werkzaamheden.

De trajecten variëren in doorlooptijd van vijf minuten tot meerdere maanden en brengt je in contact met Nederlandstalige, Duitstalige en ook Engelstalige klanten in diverse landen en met alle collega’s en producten van Rioned. Je bouwt een band op met de klanten en weet door het bieden van antwoorden en oplossingen op de juiste momenten, de juiste sfeer te creëren. Je bent dan ook de spil in het verkoopproces.

Je beantwoordt vragen van klanten en organiseert demomateriaal voor je collega’s in de verkoop, de distributeurs en de eindgebruikers. Je adviseert klanten over de verschillende onderdelen, verzorgt de orderentry van onderdelen en complete machines en verricht allerlei commerciële activiteiten om de omzet bij je klanten te ontwikkelen. Dit met het doel om Rioneds doel ‘keeping your business flowing’ te realiseren.

WIE BEN JIJ?

Om succesvol te kunnen zijn beschik je over een MBO+/HBO werk- en denkniveau, ben je vaardig in de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal, ben je ervaren in het werken met een ERP-systeem (D365) en Office-applicaties. Je hebt bij voorkeur werkervaring in een technische maakomgeving en affiniteit met techniek. Je neemt initiatief, adviseert, motiveert, registreert en coördineert. Wij zorgen ervoor dat je tijdens je onboarding bekend raakt met je collega’s, de klanten, de processen en de producten. Op deze manier voel je je snel thuis binnen Rioned en ben je uitstekend in staat om de Customer Service Medewerker te zijn voor onze klanten.

WAT BIEDEN WIJ?

Een afwisselende baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen in een hecht team van professionele medewerkers. Zekerheid, groei en trots zijn belangrijke kernwaarden van Rioned. Samen maken we plezier tijdens zomerborrels, winterborrels en spetterende personeelsfeesten doen we graag.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed. Zo hebben we onder andere 38 vrije dagen per jaar, blijven we investeren in de ontwikkeling van mensen en passen we de CAO Metaal & Techniek toe.

WAAR GA JE WERKEN?

Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie en dit jaar vieren we ons 65-jarig bestaan. Al die tijd ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen en toebehoren. Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg met verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 110 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico Companies, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Hebben wij je belangstelling gewekt en wil je meer zien van Rioned, lees dan de blogs van je mogelijk toekomstige collega’s of bekijk de video hieronder. Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf, stuur dan een e-mail naar [email protected].  Wij praten graag met je verder!

  • Deel deze pagina: