• Deel deze pagina:

ALLROUND SERVICEMONTEUR BELGIË

WAT GA JE DOEN?

Het begint met een probleem ... en jij lost het op!

In deze functie los je storingen op aan de machines, verzorg je het reguliere onderhoud, en reviseer je gebruikte machines op de locatie van de klant. Je kennis van de machines en je persoonlijkheid om steeds te zoeken naar technisch goede oplossingen zorgen voor goede kwaliteit en klanttevredenheid.

WIE BEN JIJ?

Je vindt het geweldig om elke dag bezig te zijn met het oplossen van storingen en het doen van onderhoud. Je begrijpt waarom de machine niet werkt en lost dit vakkundig op. Je hebt jarenlange ervaring in machinebouw en/of service-onderhoud en weet je kennis van hydrauliek, elektrotechniek en verbrandingsmotoren goed te gebruiken voor het oplossen van storingen en het adviseren over de oplossingen. Je bent klantgericht, spreekt Frans en Nederlands en kunt overweg met computers.

WAT BIEDEN WIJ?

Een afwisselende baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen in een hecht team van professionele medewerkers en waar zekerheid, groei en trots belangrijke kernwaarden zijn.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn op basis van PC 200 en we kennen doorgroeischalen. Daarnaast denken we altijd graag met onze collega’s mee.

WAAR GA JE WERKEN?

Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie. Al ruim 60 jaar ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen, onderdelen en toebehoren.  Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg met verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 110 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico groep, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Hebben wij je belangstelling gewekt en wil je meer zien van Rioned, lees dan de blogs van je mogelijk toekomstige collega’s op of bekijk de video hieronder. Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf, stuur dan een e-mail naar [email protected]. Wij praten graag met je verder!

  • Deel deze pagina: