• Deel deze pagina:

Allround Monteur / Mechanic Specials

WAT GA JE DOEN?

Je bouwt combinatie hogedruk vacuümunits. One-offs en concepten met klant specifieke opties. Je maakt gebruik van tekeningen, exploded views en uiteraard de kennis en ervaring van onze collega’s. Je bouwt vanaf de basis en start op de voorbewerkingsafdeling met  constructie- en eventueel laswerk. Vervolgens volg je de basiselementen naar de montage-afdeling waar je de honderden onderdelen (van voertuig en chassis tot drukregelaar en spuitkop) monteert, controleert en oplevert. Je raakt bekend met de diverse toeleveringen en stappen in het montageproces zodat je steeds weet welke volgende stap gezet gaat worden en je aan diverse projecten kunt werken. Training on-the-job op de afdelingen Assemblage, After Sales en Specials zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt.

WIE BEN JIJ?

Jij wilt je ervaring in assemblage, hydrauliek, werktuigbouwkunde en constructie- en laswerk (20% van je functie) gebruiken om steeds andere machines voor onze klanten te bouwen. Je vindt het prachtig om zowel zelfstandig als in teamverband met bijvoorbeeld engineering te werken aan de bouw van nieuwe machines. Je werkt dagelijks aan verschillende projecten die zich in verschillende fasen bevinden. Je weet daarom goed te schakelen tussen de werkzaamheden. Kortom: je verstaat je vak en bent trots op het product. Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding (werktuigbouwkunde/mechatronica) of LBO+ werk- en denkniveau in een technische richting en werkt veilig en zorgvuldig.

WAT BIEDEN WIJ?

Een afwisselende baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen in een hecht team van professionele medewerkers en waar zekerheid, groei en trots belangrijke kernwaarden zijn. Onze arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de CAO Metaal & Techniek en we kennen doorgroeischalen. Daarnaast denken we altijd graag met onze collega’s mee.

WAAR GA JE WERKEN?

Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie. Al ruim 60 jaar ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen, onderdelen en toebehoren.  Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg met verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 110 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico groep, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Hebben wij je belangstelling gewekt en wil je meer zien van Rioned, lees dan de blogs van je mogelijk toekomstige collega’s op of bekijk de video hieronder. Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf, stuur dan een e-mail naar [email protected].  Wij praten graag met je verder!

 

  • Deel deze pagina: