• Deel deze pagina:

Machinebouwer / Allround Montagemedewerker

De afdeling Assemblage bouwt standaard rioolreinigingsmachines naar de wensen van onze internationale klanten. Zo’n 20 collega’s combineren hun kennis van mechanische techniek, hydrauliek, dieselmotoren, benzinemotoren en elektrotechniek met montage-ervaring om machines te bouwen waar onze klanten van Australië tot de Verenigde Staten op vertrouwen. Zij doen dit op basis van tekeningen, interne opleiding en ervaring. Ze bouwen, testen zelf de machine EN zijn trots op het product!

Wie ben jij? 

Je vindt het prachtig om op basis van tekeningen en interne trainingen van honderden onderdelen goed werkende machines te maken waar onze klanten op vertrouwen. Je begrijpt wat je aan het monteren bent, waarom de machine werkt en waarom mogelijk ook niet. Je wilt graag werken in een no-nonsense bedrijf waarin je bijdrage heel zichtbaar is. Je bouwt zelfstandig en in teamverband. Je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting, kunt tekening lezen en monteren op basis van klantspecificaties en werkinstructies. Je werkt veilig en gestructureerd.

Waar ga je werken?

Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie. Al ruim 60 jaar ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen, onderdelen en toebehoren.  Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg met verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 110 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico groep, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

Ben jij geïnteresseerd?

Hebben wij je belangstelling gewekt en wil je meer zien van Rioned, lees dan de blogs van je mogelijk toekomstige collega’s op of bekijk de video hieronder. Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf, stuur dan een e-mail naar [email protected].  Wij praten graag met je verder!

  • Deel deze pagina: