• Deel deze pagina:

Monteur Mechatronica / Machinebouwer / Allround Assemblagemonteur

WAT GA JE DOEN?

Je bouwt rioolreinigingsmachines voor onze klanten. Je gebruikt je kennis van hydrauliek, mechanische techniek, elektro en je montage-ervaring om de machines te bouwen. Je bouwt op basis van tekeningen, onderdelen en uiteraard interne opleidingen en weet je zo te ontwikkelen tot allround monteur.

WIE BEN JIJ?

Je vindt het prachtig om op basis van tekeningen en interne trainingen van honderden onderdelen goed werkende machines te maken waar onze klanten wereldwijd op vertrouwen. Combineer jij je technische opleiding, ervaring en inzicht met gestructureerd werken? Dan willen we graag met je in gesprek!

WAT BIEDEN WIJ?

Een afwisselende baan in een internationale en dynamische werkomgeving waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen binnen een hecht team van professionele en gezellige medewerkers. Zekerheid, groei en trots zijn belangrijke kernwaarden van Rioned en successen vieren we samen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn op basis van de CAO Metaal & Techniek, we kennen doorgroeischalen, 25 verlof- en 13 ADV-dagen, fruit op het werk, seizoenkaarten voor voetbalwedstrijden en gezellige evenementen.

WAAR GA JE WERKEN?

Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie. Al 65 jaar ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen, onderdelen en toebehoren.  Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg met verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 110 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico groep, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Hebben wij je belangstelling gewekt en wil je meer zien van Rioned, lees dan de blogs van je mogelijk toekomstige collega’s op of bekijk de video hieronder. Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf? Vul dan het contactformulier in, of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij praten graag met je verder!

  • Deel deze pagina: