• Deel deze pagina:

Administratief Medewerker Inkoop & Bedrijfsbureau

WAT GA JE DOEN?

Als hands-on Administratief Medewerker Inkoop & Bedrijfsbureau verzorg je de administratieve ondersteuning voor de collega’s binnen de Inkoop en het Bedrijfsbureau. Je schakelt tussen de diverse Office-applicaties zoals Outlook, Excel, Teams, Word en het ERP-systeem om de processen binnen de afdelingen goed te laten verlopen en je collega’s van de juiste informatie te kunnen voorzien. Gelet op het internationale karakter communiceer je in de Engelse en Nederlandse taal.

Samen met je 6 collega’s van Inkoop & Bedrijfsbureau ben je dagelijks bezig om de levering van onderdelen op tijd te laten plaatsvinden opdat de assemblage van de machines efficiënt verloopt. Jullie zorgen ervoor dat de collega’s van andere afdelingen hun werk tijdig, met de juiste materialen en met de juiste informatie kunnen doen.

Je takenpakket is heel divers, van het verwerken van bestellingen en orderbevestigingen, het hebben van contact met leveranciers, het opvolgen van vragen van collega’s, het opstellen van MVO-statistieken tot het uitvoeren van de material resource planning. Je werkzaamheden zijn administratief, planmatig en communicatief. Je werk zorgt voor een goed verloop van de supply chain en sturingsinformatie. Dit met het doel om Rioneds doel ‘keeping your business flowing’ te realiseren.

Wij zorgen ervoor dat je tijdens je onboarding bekend raakt met je collega’s, de leveranciers, de processen en de producten. Op deze manier voel je je snel thuis binnen Rioned en ben je uitstekend in staat om de support te bieden binnen Inkoop & Bedrijfsbureau.

WIE BEN JIJ?

 • Om succesvol te kunnen zijn beschik je over een MBO werk- en denkniveau
 • Je bent ervaren in het werken met een ERP-systeem (D365) en Office-applicaties
 • Je bent vaardig in de Nederlandse en Engelse taal
 • Je hebt bij voorkeur administratieve werkervaring in een technische maakomgeving
 • Je neemt initiatief, bent communicatief en voelt je thuis in een operationele productie-omgeving
 • Je hebt affiniteit met het administratief begeleiden van afvalstromen en MVO-aspecten

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een afwisselende baan waarin je je steeds kunt blijven ontwikkelen
 • Een hecht team van professionele medewerkers
 • Zekerheid, groei en trots zijn belangrijke kernwaarden van Rioned
 • Samen plezier maken tijdens zomer- en winterborrels en spetterende personeelsfeesten
 • 38 vrije dagen per jaar
 • Salaris volgens CAO Metaal & Techniek

WAAR GA JE WERKEN?

Rioned is Europees marktleider in effectieve apparatuur voor rioolreiniging en inspectie en dit jaar vieren we ons 65-jarig bestaan. Al die tijd ontwerpen en produceren wij kwalitatief hoogwaardige en innovatieve machines en producten. Betrouwbaar, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

Wij ontwikkelen en produceren apparatuur voor kleine tot middelgrote rioleringssystemen en hebben daarin een leidende marktpositie in Europa. Aan de ene kant door onze expertise en focus op innovatie. Maar ook door de betrouwbaarheid en duurzaamheid van onze producten waarvoor we uitsluitend premium kwaliteit materialen gebruiken. Tot ons productassortiment behoren verenmachines, hogedrukreinigingsmachines, combinatie-units, inspectie- en detectiesystemen en toebehoren. Wij zijn gedreven in wat we doen en streven naar 100% klanttevredenheid door producten te maken en te verkopen die het werk van onze klanten vergemakkelijken.

Rioned is gevestigd in Tilburg met verkoopkantoren in België, Frankrijk en Engeland. Ruim 110 medewerkers zijn hier dagelijks voor onze klanten aan het werk. Daarnaast beschikken we over een wereldwijd netwerk van distributeurs tot ver buiten de EU. Rioned maakt deel uit van de Heico Companies, een internationale holdingmaatschappij met 72 onafhankelijke bedrijven.

BEN JIJ GEÏNTERESSEERD?

Ben je enthousiast en wil jij werken bij een sterk groeiend, succesvol en financieel solide bedrijf, stuur dan een e-mail naar [email protected].  Wij praten graag met je verder!

 • Deel deze pagina: